Hotel Gift Card
Borrelen voor 2
Smikkelen en Smullen
High Tea 2 personen
Dinercheque 3-gangen menu
Monopoly
Verrassingshotel Voucher
Heerlijk overnachten
Familie uitje
2-daagse All-In Hotel
Minimoon Arrangement
3-daagse All-In Hotel
Gratis carcheck t.w.v. €30  Plaats een bestelling* en ontvang een waardebon voor een gratis carcheck bij een van de 185 Profile Tyrecenter vestigingen.   *Alleen geldig bij uw bestelling in  de maand maart

Fletcher Hotels - Er even helemaal tussenuit!

Fletcher Hotels is een oer-Hollandse hotelketen met 61 hotels verspreid door heel Nederland. De hotels zijn gelegen op de mooiste locaties van Nederland. Ze bevinden zich midden in de bossen, aan de kust, in de duinen, op de Waddeneilanden en in historische stadscentra. Mooie natuur is altijd op korte afstand gelegen, daardoor is een verblijf bij Fletcher Hotels uitermate geschikt voor het maken van fiets- en wandeltochten door de omgeving.

61 Fletcher hotels op de mooiste locaties vespreid door heel Nederland

Ieder Fletcher hotel is uniek in zijn soort. Zo kunt u logeren in een voormalig Koninklijk paleis, op een prachtig landgoed op De Veluwe, in een authentieke carréhoeve van een Middeleeuws kasteel of in het oudste hotel van Zeeland. In al onze Fletcher hotels vindt u de facetten terug waar wij waarde aan hechten. Goed en lekker eten staat bij Fletcher Hotels hoog in het vaandel, daarom hebben al onze hotels een uitstekende keuken. Er wordt gebruik gemaakt van pure ingrediënten, seizoen producten en ambachtelijke bereidingswijzen. Ook geniet u bij alle hotels van pure Hollandse gezelligheid. Ga lekker kegelen met de familie en geniet van een bordspel bij de open haard. Er is voor een ieder wat wils, zowel jong als oud, zal zich geen moment vervelen. Daarnaast vindt u bij Fletcher Hotels nog echte gastvrijheid. Samen met  persoonlijke aandacht, voelt u zich bij Fletcher Hotels helemaal thuis.

Bekijk alle hotels >